windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale

Zoeken naar de beste oplossing

dat is onze kracht.

Gehele website zoeken

Nieuw gezicht: Wieteke Tempelaars

Voor de meeste mensen is de zomervakantie alweer voorbij en bij Lorentzen regent het ook nieuwe aanvragen van mensen, die hun eerste huis willen kopen of op het punt staan te verhuizen. Eerlijk gezegd hadden we er al rekening mee gehouden, dat het druk zou worden. De rente is immers nog altijd laag en de huizenmarkt is ‘booming’, zoals dat heet. Toch hadden we nog wel een uitdaging om ons voor te bereiden op de topdrukte en in te kunnen zetten op continuïteit.

Die uitdaging hebben we ingevuld inmiddels in de persoon van Wieteke Tempelaars. Wieteke is 39 en heeft drie schoolgaande kinderen. In de uren dat de kinderen naar school zijn, is ze actief bij Lorentzen. Wieteke stelt zich graag even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Wieteke en samen met mijn man en drie kinderen woon ik net over de grens in België. Begin mei ben ik begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken. Daarvoor heb ik bijna acht jaar gewerkt op de financiële administratie van een bedrijf dat maaltijdverdelingssystemen verkoopt in Breda. Daarnaast doe ik nog de financiële administratie van de winkel van mijn man. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Wft Basis, die ik nodig heb voor mijn werk bij Lorentzen.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Lorentzen, maar het was natuurlijk wel even wennen in mijn nieuwe werkomgeving. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van documenten, het maken van afspraken met klanten en het onderhouden van contacten met geldverstrekkers. Verder doe ik ook nog wat facilitair werk en officemanagement. Heel afwisselend en dat vind ik ook zo leuk aan deze job; veel variatie en klanten die ieder hun eigen verhaal hebben!

Het leuke van werken bij Lorentzen is ook dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Daar voel ik me goed bij. Zeker met de kids op de basisschool kan ik die flexibiliteit goed gebruiken. Nu ik ingewerkt ben, mag de echte drukte gaan beginnen van mij. Ik ben er helemaal klaar voor!

Van stagiair naar medewerker: Glenn Nieboer

Begin dit jaar stelden we onze stagiair Glenn Nieboer aan u voor. Glenn was derdejaars student Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht aan de HZ University in Vlissingen. Vanuit Middelburg pendelde hij dagelijks met het openbaar vervoer tussen zijn woonplaats en Breda. Een flinke afstand, maar dat had hij er graag voor over, omdat er bij Lorentzen veel te leren viel en hij interessant onderzoek kon doen. Wellicht heeft u als relatie van Lorentzen wel meegeholpen aan zijn onderzoek en de vragenlijst over digitalisering en online hypotheekadvies ingevuld.

Uit het onderzoek van Glenn kwam naar voren dat ondanks alle digitalisering en dynamiek op de hypotheekmarkt en de veranderende rol van banken en intermediairs, persoonlijk advies nog altijd gewild is. Gelukkig maar, want dat is precies waar we bij Lorentzen goed in zijn en wat we zo leuk vinden! Samen aan tafel en met een kop koffie alle mogelijkheden verkennen en klanten op zorgvuldige wijze adviseren over de beste hypotheek voor hun situatie. Wij zijn heel blij met het onderzoek van Glenn en met de resultaten!

Waar we tijdens de stageperiode van Glenn ook blij mee waren, is de manier waarop hij zich heeft ontwikkeld. Glenn heeft veel waardevolle kennis paraat en groeide uit tot een gewaardeerde collega. Omdat we het jammer vonden dat zijn stageperiode erop zat – en omdat we wel wat extra handjes konden gebruiken – hebben we Glenn gevraagd één dag in de week te blijven. En… hij zei ja! Maar waarom eigenlijk Glenn?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Lorentzen! Mijn onderzoek en de stageperiode zijn uitstekend beoordeeld met respectievelijk een 7,5 en een 8,5. Als eindpunt een 8 dus en daar ben ik trots op. Ik heb veel geleerd de afgelopen periode en volop vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen hier. Ook heb ik fijne collega’s bij Lorentzen, waarmee ik graag samenwerk.

Hoe het allemaal verder gaat, dat zien we nog wel. Ik ben pas 20 en moet nog een jaar naar school en mijn eindstage doen. Wellicht kies ik dan voor een ‘corporate’, om ook eens te ontdekken hoe het daar werkt. En daarna? Ach, misschien eerst eens een jaartje reizen of zo. Wat mij betreft ligt alles nog open!

Kopen om te verhuren; ook interessant voor u?

Wie aan het afsluiten van een hypotheek denkt, denkt in eerste instantie meestal aan het kopen of verbouwen van een eigen woning. En in de meeste gevallen klopt dat ook wel. Maar een woning aanschaffen kan ook om deze weer door te verhuren aan derden, of bijvoorbeeld voor uw studerende kinderen. Dit kan, ook na aftrek van de financieringslasten, een aantrekkelijk rendement opleveren en zorgen voor extra spreiding in uw beleggingsportefeuille. Zeker met de huidige lage bankrente, gaan steeds meer consumenten op zoek naar andere mogelijkheden om hun spaargeld beter te laten renderen.

Het verkrijgen van een financiering voor verhuurde woningen is een van de specialismes van Lorentzen. Niet alleen weten we heel veel over de financiering van commercieel vastgoed, we kunnen u ook uitgebreid vertellen wat er allemaal komt kijken bij kopen om te verhuren. Voor de financiering van de aankoop van een verhuurde woning, hebben wij goede contacten met verschillende geldverstrekkers. Afhankelijk van het soort woning en de locatie, gaan we graag voor u op zoek naar de juiste geldverstrekker. Wij zijn 100% onafhankelijk, dus kunnen we u altijd het beste advies geven.

Beleggen gebeurt steeds vaker door een pand in verhuurde staat aan te schaffen. Maar u kunt het natuurlijk ook een stuk dichter bij huis zoeken, bijvoorbeeld door een pand te kopen voor uw studerende kind(eren). De kamers in het pand kunt u dan verhuren aan uw kind(eren) en eventueel aan hun studiegenoten of vrienden en vriendinnen.

Als u overweegt om een woning aan te schaffen om te verhuren, kunnen wij van toegevoegde waarde zijn met onze kennis en ervaring. Als u, waar dan ook in Nederland, een woning op het oog heeft, zijn we u graag van dienst met waardevol hypotheekadvies en scherpe financieringsmogelijkheden. Neem gerust contact op met mij of met een van mijn collega’s als u hierover eens van gedachten wilt wisselen.

Wilt u een woning kopen om te verhuren?

Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben sinds kort nog meer mogelijkheden. Wij zijn een van de geselecteerde kantoren die de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanvragen.

Woningverhuur, overal in Nederland
Iedereen is welkom, in heel Nederland. Met deze gedachte komt Woonfonds de markt in. En dat is mooi, want dat was bij andere aanbieders nog wel eens lastig. Dit terwijl een investering in een woning in een dorp net zo interessant zou kunnen zijn als in de stad.

Woningverhuur mogelijk eerder haalbaar
Net als andere aanbieders vraagt Woonfonds u ook om eigen geld in te brengen. Bij de Woningverhuur Hypotheek kunt u tot 70% van de woning waarde in verhuurde staat financieren. Wat bij Woonfonds anders is, is dat zij uw huurinkomsten tot 80% meeneemt en toestaat dat u tot 50% van de marktwaarde van de woning aflossingsvrij financiert. Daarnaast hoeft u bij Woonfonds niet versneld af te lossen. Hierdoor wordt een Woningverhuur Hypotheek mogelijk eerder haalbaar voor u.

Meer weten? Wij helpen u graag.

Nieuw gezicht: Sandra Groenendal

Het nieuwe jaar is ook bij Lorentzen voortvarend van start gegaan. De economie zit in de lift en de rente beweegt zich nog altijd op een zeer aantrekkelijk niveau. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huizenmarkt op volle toeren draait. Steeds meer mensen weten Lorentzen dan ook te vinden voor het afsluiten van hun nieuwe hypotheek of voor het oversluiten van een bestaande hypotheek. Dat betekent ook veel meer administratieve werkzaamheden. Vandaar dat het team is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Sandra Groenendal. Ze stelt zich graag even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Sandra Groenendal en ik ben woonachtig in Zevenbergen. Naast mijn baan bij Lorentzen ben ik vooral moeder van twee lieve kinderen en speel ik bugel bij twee orkesten. Voor wie het niet weet: een bugel is een koperen blaasinstrument, dat wel iets wegheeft van een trompet, maar wat minder schel klinkt. Begin 2018 ben ik begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken. Hiervoor heb ik al zo’n 20 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld, bij diverse assurantie-advieskantoren in de regio.

Bij mijn vorige werkgever waren hypotheken slechts een onderdeel van de totale dienstverlening. De focus lag vooral bij verzekeringen. Lorentzen is helemaal gespecialiseerd in hypotheken en dat vind ik heel prettig. Ik houd me hier bezig met de administratieve ondersteuning bij aanvragen, zodat mijn collega’s zich helemaal kunnen richten op de advisering. Alles is hier goed en op een professionele manier geregeld. Dat maakt het werken minder stressvol en daardoor aangenaam.

Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek ontdekte ik meteen dat er een klik was tussen ons. Naast leuke collega’s en een prachtige werkomgeving, vind ik het vooral boeiend dat Lorentzen gespecialiseerd is in hypotheken voor ondernemers. De verwerking van een ondernemershypotheek is toch weer wat anders dan die van mensen in loondienst.

Uiteraard is het nog even een beetje wennen allemaal, maar ik heb wel het idee dat ik hier op mijn plek zit. Ik was op zoek naar een goede balans tussen werk en privé en bij Lorentzen heb ik die volgens mij gevonden. Wat mij betreft houden we dat zo en blijf ik de komende jaren doen waar ik goed in ben: een nauwkeurige administratieve verwerking van een groeiend aantal hypotheken.

Nieuwe stagiair: Glenn Nieboer

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd op het gebied van hypotheken. De meest opvallende zaken in de ogen van Lorentzen zijn de daling van de hypotheekrente en de veranderende rol van banken en intermediairs. Door hierop in te spelen en zo veel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de markt, heeft Lorentzen zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een succesvolle speler op de hypotheekmarkt. Om ook in de toekomst succesvol te blijven, gaat Glenn Nieboer de komende maanden onderzoek doen. Hij stelt zich even voor.

Mijn naam is Glenn Nieboer en ik ben derdejaars HBO student Bedrijfskunde MER (Management Economie en Recht) aan de HZ University in Vlissingen. Ik woon zelf in Middelburg en pendel elke dag met het openbaar vervoer tussen Middelburg en Breda. Dat is best wel een afstand, maar ik heb het er graag voor over, want bij Lorentzen kan ik veel leren en een interessant onderzoek doen. Ik heb recent mijn Minor Financieel Adviseur gedaan. Hierin was hypotheekadvies een belangrijk overdeel. Denk daarbij aan het voeren van adviesgesprekken en rapportage. Ook heb ik de Wft-opleiding gedaan, waarvoor ik binnenkort examen ga doen en het certificaat Wft-Basis hoop te behalen.

Bij Lorentzen begin ik met ondersteunende werkzaamheden. Eerst maar eens het vak in de praktijk leren kennen! Als ik het examen voor mijn Wft-opleiding succesvol afrond, hoop ik ook meer inhoudelijk werk te gaan doen. Na mijn inwerkperiode begin ik met mijn onderzoek naar de toekomst van het hypothecair advies. Zowel voor Lorentzen als mijzelf en mijn school is het interessant om te weten hoe de hypotheekmarkt zich de komende vijf jaar gaat ontwikkelen. Het is mijn verwachting dat de rol van banken kleiner wordt en dat tussenpersonen steeds meer verantwoordelijkheid krijgen. Persoonlijk advies is daarbij cruciaal en dat vraagt om vertrouwen en certificeringen. Kennis zal dus nog belangrijker worden. Zeker bij Lorentzen, vanwege de specialisatie in hypotheken voor ondernemers.

Gelukkig heb ik nog even de tijd om na te denken hoe ik mijn onderzoek opzet. Intussen wil ik zo veel mogelijk kennis opdoen en met iedereen praten. Aan mijn collega Nicole Lokers heb ik een goede begeleider. Zij is nog niet zo heel lang geleden afgestudeerd en we zitten op één lijn, volgens mij. Zij is mijn aanspreekpunt en vraagbaak voor alles wat te maken heeft met mijn stage. Ik zal haar dus nog wel weten te vinden de komende tijd.

Welkom in de Baronielaan!

Zo trots als een pauw. Dat zijn we op ons nieuwe stekkie aan de Baronielaan 23 in Breda. Na jaren ‘drie hoog corporate’ slaan we onze vleugels uit en zijn we geland in een statig en ruim herenhuis in het centrum van Breda. In ons nieuwe pand kunnen wij u nog meer van onszelf en onze dienstverlening laten zien. In alle rust en met een scherp oog voor uw wensen, gaan we graag voor u op zoek naar de allerbeste financiële oplossingen.

De opening van ons pand hebben we feestelijk gevierd op 23 juni jl. en op 7 en 8 juli jl. hebben we twee open dagen gehad. Als u niet in de gelegenheid was om hierbij te zijn, geven we u alsnog graag een rondleiding. Of kijk alvast even online mee.

Baronielaan-23

Dit is de voorzijde van ons pand aan de Baronielaan 23, in het centrum van Breda, tegenover de Heilig Hart Kerk. U kunt gratis parkeren voor de deur of achter het pand, op eigen terrein. Het pand is duurzaam en heeft een Energielabel A. Uniek voor oude panden als deze!

spreekkamer01

Middelste spreekkamer
Deze gebruiken we vaak als vergaderruimte om met elkaar dagelijks de lopende aanvragen en financiële vraagstukken door te nemen en de werkvoorraad te verdelen. De spreekkamers kunnen van elkaar gescheiden worden door lamellen en schuifdeuren. Op dit moment is het erg druk met nieuwe hypotheekaanvragen, dankzij de nog altijd historisch lage rente. Daarnaast zijn we volop aan het bekijken of we de maandelijkse hypotheeklasten van bestaande klanten kunnen verlagen.

plafond

Oude sfeer
Zoals u kunt zien, zijn er veel oorspronkelijke/oude elementen bewaard gebleven in ons pand. Hoge plafonds en ongelijke vloeren; echt een statig pand dus, dat veel sfeer uitademt.

spreekkamer02

Warm gevoel
Door met kleur en hout te werken, hebben we in de ruimtes een warm gevoel gecreëerd. Dat is prettig voor onszelf, maar we willen vooral dat ook klanten zich bij ons op hun gemak voelen. Alsof we bij ze thuis aan de eettafel zitten! Door onze huisstijlkleur groen toe te passen, is het in ieder geval duidelijk dat u bij Lorentzen bent. In iedere spreekkamer is deze kleur terug te vinden.

Wilt u met eigen ogen ons nieuwe pand komen bezichtigen? Laat het even weten en we plannen graag een rondleiding in! Uiteraard beantwoorden we desgewenst ook uw vragen van financiële aard!

Lorentzen gaat verhuizen

Vol trots kunnen we bekend maken dat wij per 1 mei de sleutel krijgen van een nieuw pand aan de Baronielaan 23 in Breda. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen en hopen wij u snel uit te kunnen nodigen in ons nieuwe kantoor.

Op de website van LUC Vastgoedadviseurs kunt u al een klein voorproefje vinden.

Boeteberekening door banken – nieuwe leidraad AFM

In diverse media wordt er deze dagen, naar aanleiding van een publicatie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), veel aandacht geschonken aan het berekenen van boeterente door banken. Banken berekenen vaak een boeterente als huizenbezitters hun hypotheek oversluiten of om andere redenen vervroegd aflossen. Hoe banken en hypotheekverstrekkers daarmee om moeten gaan is door de AFM op 20 maart jongstleden vastgelegd in een leidraad.

Kern van de zaak is dat de banken en hypotheekverstrekkers vast moeten gaan stellen of zij de richtlijnen vanaf 14 juli 2016 goed hebben gevolgd en indien dat niet het geval is moeten zij consumenten daarvoor financieel compenseren. Uitgangspunt daarbij is dat de AFM ervan uitgaat dat de aanbieders van hypotheken de vergoeding voor vervroegde aflossingen zo bepalen dat die niet hoger is dan hun financiële nadeel. Bovendien dient die berekening voldoende transparant te zijn. De wettelijke verplichting geldt per 14 juli 2016. En ondanks dat consumentenorganisaties graag zien dat ook eventueel voor die tijd geleden schades worden gecompenseerd is daar nog niks over bekend.

Banken en hypotheekverstrekkers gaan zelf per dossier beoordelen of de gemaakte berekeningen kloppen. Is dat niet het geval, en hebben ze teveel kosten gerekend, dan wordt het verschil terugbetaald. Hoeveel dat is hangt van diverse factoren af en het voert in dit kader veel te ver om daar in algemene zin op in te gaan.

Mocht u het idee hebben gedupeerd te zijn, dan adviseren wij u eerst de berekeningen van uw hypotheekverstrekker af te wachten. Velen daarvan (en dan met name de grote partijen) hebben reeds aangekondigd binnenkort herberekeningen te gaan maken en hun cliënten te informeren. Desalniettemin heeft dit een redelijk hoog ‘slager-keurt-zijn-eigen-vlees’ gehalte en kunnen wij ons voorstellen dat u één en ander objectief wilt laten beoordelen. Uiteraard doen wij dat graag voor u. Treft het u en ontvangt u binnenkort een berekening van uw hypotheekverstrekker, dan willen wij de uitkomst daarvan voor u graag toetsen aan de richtlijn. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om ook met andere vragen over hypotheken contact met ons op te nemen.

Even voorstellen, Nicole Lokers

Als nieuwe medewerker van Lorentzen stel ik me graag via deze blog aan u voor. Mijn naam is Nicole Lokers en ik ben alweer enkele maanden werkzaam als Intern Accountmanager Hypotheken bij Lorentzen. Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik afgestudeerd en daarna heb ik op de particuliere afdeling Verkoop en Service van de Rabobank gewerkt. Een leuke baan met veel klantencontact, maar ik wilde graag meer.

Toen ik samen met mijn vriend een huis wilde gaan kopen, zijn we in contact gekomen met Lorentzen. Mijn vriend is ondernemer en wij hadden gehoord dat Lorentzen is gespecialiseerd in bedrijfskredieten en hypotheken voor zelfstandigen. Het klikte tussen ons en naast een hypotheek heb ik er ook mijn huidige baan aan overgehouden.

Als intern accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten. Inmiddels richten we ons via hypotheekadviesvanlorentzen.newsoftdemo.info, advieskeuze.nl en een nieuwe Facebookpagina ook op particuliere klanten. Mijn oorspronkelijke marketingstudie komt hierbij goed van pas. Uit de genoemde kanalen komen natuurlijk veel nieuwe contacten. Ik beantwoord vragen van klanten, zorg dat ze optimaal voorbereid zijn op het adviesgesprek, ben de schakel tussen de klant en de geldverstrekker en ik houd de dossiers op orde. Een drukke, maar zeer leuke job!

Het is erg afwisselend om voor Lorentzen te werken. We hebben een krachtige propositie, zowel naar particuliere klanten als naar ondernemers. Voor particulieren onderscheiden we ons als onafhankelijk adviseur, die voor een redelijke prijs de perfecte hypotheek weet te vinden. Voor ondernemers in privé kunnen we veel betekenen door onze kennis en ervaring, maar zeker ook door ons brede netwerk. Waar banken afhaken, gaan wij graag nog een stapje verder en maken we regelmatig het onmogelijke toch mogelijk.

Gezien de aantrekkende economie en de aanhoudend lage hypotheekrente zijn de omstandigheden op dit moment ideaal om een hypotheek af te sluiten. Dat kan zowel om een nieuwe hypotheek voor jonge mensen en starters gaan als om het opnieuw afsluiten van een bestaande hypotheek. Ook voor een second opinion ben je bij ons aan het goede adres. Goed om te weten tot slot: als startend ondernemer kun je ook bij ons te recht, want tegenwoordig is één volledig boekjaar al voldoende om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Mooie ontwikkelingen kortom, die volop kansen bieden voor ons en onze klanten!