windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale

Zoeken naar de beste oplossing

dat is onze kracht.

Gehele website zoeken

Kopen om te verhuren; ook interessant voor u?

Wie aan het afsluiten van een hypotheek denkt, denkt in eerste instantie meestal aan het kopen of verbouwen van een eigen woning. En in de meeste gevallen klopt dat ook wel. Maar een woning aanschaffen kan ook om deze weer door te verhuren aan derden, of bijvoorbeeld voor uw studerende kinderen. Dit kan, ook na aftrek van de financieringslasten, een aantrekkelijk rendement opleveren en zorgen voor extra spreiding in uw beleggingsportefeuille. Zeker met de huidige lage bankrente, gaan steeds meer consumenten op zoek naar andere mogelijkheden om hun spaargeld beter te laten renderen.

Het verkrijgen van een financiering voor verhuurde woningen is een van de specialismes van Lorentzen. Niet alleen weten we heel veel over de financiering van commercieel vastgoed, we kunnen u ook uitgebreid vertellen wat er allemaal komt kijken bij kopen om te verhuren. Voor de financiering van de aankoop van een verhuurde woning, hebben wij goede contacten met verschillende geldverstrekkers. Afhankelijk van het soort woning en de locatie, gaan we graag voor u op zoek naar de juiste geldverstrekker. Wij zijn 100% onafhankelijk, dus kunnen we u altijd het beste advies geven.

Beleggen gebeurt steeds vaker door een pand in verhuurde staat aan te schaffen. Maar u kunt het natuurlijk ook een stuk dichter bij huis zoeken, bijvoorbeeld door een pand te kopen voor uw studerende kind(eren). De kamers in het pand kunt u dan verhuren aan uw kind(eren) en eventueel aan hun studiegenoten of vrienden en vriendinnen.

Als u overweegt om een woning aan te schaffen om te verhuren, kunnen wij van toegevoegde waarde zijn met onze kennis en ervaring. Als u, waar dan ook in Nederland, een woning op het oog heeft, zijn we u graag van dienst met waardevol hypotheekadvies en scherpe financieringsmogelijkheden. Neem gerust contact op met mij of met een van mijn collega’s als u hierover eens van gedachten wilt wisselen.

Wilt u een woning kopen om te verhuren?

Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben sinds kort nog meer mogelijkheden. Wij zijn een van de geselecteerde kantoren die de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanvragen.

Woningverhuur, overal in Nederland
Iedereen is welkom, in heel Nederland. Met deze gedachte komt Woonfonds de markt in. En dat is mooi, want dat was bij andere aanbieders nog wel eens lastig. Dit terwijl een investering in een woning in een dorp net zo interessant zou kunnen zijn als in de stad.

Woningverhuur mogelijk eerder haalbaar
Net als andere aanbieders vraagt Woonfonds u ook om eigen geld in te brengen. Bij de Woningverhuur Hypotheek kunt u tot 70% van de woning waarde in verhuurde staat financieren. Wat bij Woonfonds anders is, is dat zij uw huurinkomsten tot 80% meeneemt en toestaat dat u tot 50% van de marktwaarde van de woning aflossingsvrij financiert. Daarnaast hoeft u bij Woonfonds niet versneld af te lossen. Hierdoor wordt een Woningverhuur Hypotheek mogelijk eerder haalbaar voor u.

Meer weten? Wij helpen u graag.

Nieuw gezicht: Sandra Groenendal

Het nieuwe jaar is ook bij Lorentzen voortvarend van start gegaan. De economie zit in de lift en de rente beweegt zich nog altijd op een zeer aantrekkelijk niveau. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huizenmarkt op volle toeren draait. Steeds meer mensen weten Lorentzen dan ook te vinden voor het afsluiten van hun nieuwe hypotheek of voor het oversluiten van een bestaande hypotheek. Dat betekent ook veel meer administratieve werkzaamheden. Vandaar dat het team is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Sandra Groenendal. Ze stelt zich graag even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Sandra Groenendal en ik ben woonachtig in Zevenbergen. Naast mijn baan bij Lorentzen ben ik vooral moeder van twee lieve kinderen en speel ik bugel bij twee orkesten. Voor wie het niet weet: een bugel is een koperen blaasinstrument, dat wel iets wegheeft van een trompet, maar wat minder schel klinkt. Begin 2018 ben ik begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken. Hiervoor heb ik al zo’n 20 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld, bij diverse assurantie-advieskantoren in de regio.

Bij mijn vorige werkgever waren hypotheken slechts een onderdeel van de totale dienstverlening. De focus lag vooral bij verzekeringen. Lorentzen is helemaal gespecialiseerd in hypotheken en dat vind ik heel prettig. Ik houd me hier bezig met de administratieve ondersteuning bij aanvragen, zodat mijn collega’s zich helemaal kunnen richten op de advisering. Alles is hier goed en op een professionele manier geregeld. Dat maakt het werken minder stressvol en daardoor aangenaam.

Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek ontdekte ik meteen dat er een klik was tussen ons. Naast leuke collega’s en een prachtige werkomgeving, vind ik het vooral boeiend dat Lorentzen gespecialiseerd is in hypotheken voor ondernemers. De verwerking van een ondernemershypotheek is toch weer wat anders dan die van mensen in loondienst.

Uiteraard is het nog even een beetje wennen allemaal, maar ik heb wel het idee dat ik hier op mijn plek zit. Ik was op zoek naar een goede balans tussen werk en privé en bij Lorentzen heb ik die volgens mij gevonden. Wat mij betreft houden we dat zo en blijf ik de komende jaren doen waar ik goed in ben: een nauwkeurige administratieve verwerking van een groeiend aantal hypotheken.

Nieuwe stagiair: Glenn Nieboer

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd op het gebied van hypotheken. De meest opvallende zaken in de ogen van Lorentzen zijn de daling van de hypotheekrente en de veranderende rol van banken en intermediairs. Door hierop in te spelen en zo veel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de markt, heeft Lorentzen zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een succesvolle speler op de hypotheekmarkt. Om ook in de toekomst succesvol te blijven, gaat Glenn Nieboer de komende maanden onderzoek doen. Hij stelt zich even voor.

Mijn naam is Glenn Nieboer en ik ben derdejaars HBO student Bedrijfskunde MER (Management Economie en Recht) aan de HZ University in Vlissingen. Ik woon zelf in Middelburg en pendel elke dag met het openbaar vervoer tussen Middelburg en Breda. Dat is best wel een afstand, maar ik heb het er graag voor over, want bij Lorentzen kan ik veel leren en een interessant onderzoek doen. Ik heb recent mijn Minor Financieel Adviseur gedaan. Hierin was hypotheekadvies een belangrijk overdeel. Denk daarbij aan het voeren van adviesgesprekken en rapportage. Ook heb ik de Wft-opleiding gedaan, waarvoor ik binnenkort examen ga doen en het certificaat Wft-Basis hoop te behalen.

Bij Lorentzen begin ik met ondersteunende werkzaamheden. Eerst maar eens het vak in de praktijk leren kennen! Als ik het examen voor mijn Wft-opleiding succesvol afrond, hoop ik ook meer inhoudelijk werk te gaan doen. Na mijn inwerkperiode begin ik met mijn onderzoek naar de toekomst van het hypothecair advies. Zowel voor Lorentzen als mijzelf en mijn school is het interessant om te weten hoe de hypotheekmarkt zich de komende vijf jaar gaat ontwikkelen. Het is mijn verwachting dat de rol van banken kleiner wordt en dat tussenpersonen steeds meer verantwoordelijkheid krijgen. Persoonlijk advies is daarbij cruciaal en dat vraagt om vertrouwen en certificeringen. Kennis zal dus nog belangrijker worden. Zeker bij Lorentzen, vanwege de specialisatie in hypotheken voor ondernemers.

Gelukkig heb ik nog even de tijd om na te denken hoe ik mijn onderzoek opzet. Intussen wil ik zo veel mogelijk kennis opdoen en met iedereen praten. Aan mijn collega Nicole Lokers heb ik een goede begeleider. Zij is nog niet zo heel lang geleden afgestudeerd en we zitten op één lijn, volgens mij. Zij is mijn aanspreekpunt en vraagbaak voor alles wat te maken heeft met mijn stage. Ik zal haar dus nog wel weten te vinden de komende tijd.

Even voorstellen, Eefje Wientjens

Of het nu komt door de aantrekkende economie, de historisch lage hypotheekrente, ons nieuwe pand of de hoge klantbeoordelingen, feit is dat we hard aan het groeien zijn. Dat is dan ook de reden dat u een nieuw gezicht aantreft bij Lorentzen. Haar naam is Eefje Wientjens en ze stelt zichzelf graag via deze blog aan u voor.

Mijn naam is Eefje Wientjens, ik woon in Bergen op Zoom en ben 23 jaar oud. Inmiddels werk ik alweer een half jaartje als intern accountmanager hypotheken bij Lorentzen. Ik heb een MBO-opleiding Marketing & Communicatie gevolgd in Roosendaal en tijdens een bijbaantje leerde ik Nicole Lokers kennen. Zij is vorig jaar begonnen bij Lorentzen als intern accountmanager hypotheken en inmiddels doorgegroeid tot volwaardig hypotheekadviseur. Toen haar functie beschikbaar kwam, heeft ze mij hierover getipt.

Tijdens de gesprekken met de mannen van Lorentzen klikte het meteen. De sfeer is goed hier met leuke collega’s en alle mogelijkheden om verder te studeren en mezelf te ontwikkelen. Ik ben dan ook volop bezig met een interne opleiding. Aan het einde van dit jaar hoop ik Wft Basis af te ronden, zodat ik in 2018 kan beginnen met de opleiding Wft Hypothecair Krediet. Uiteindelijk wil ik ook graag hypotheekadviseur worden. Bij Lorentzen houd ik me vooral bezig met het ontvangen van klanten en het ondersteunen van de adviseurs. Denk aan het beantwoorden van vragen van klanten, ze optimaal voorbereiden op hun adviesgesprek en het op orde houden van de dossiers.

Verder doe ik ook het beheer en de follow-up van Advieskeuze.nl. Dit is een onafhankelijke website van de Consumentenbond, waarop mensen hun mening kunnen geven over financiële dienstverleners. Een soort Zoover voor hypotheekadvies dus. Ik bel onze klanten altijd na om te informeren of ze tevreden zijn over onze dienstverlening en ik vraag ze om hun mening te delen op Advieskeuze.nl. Inmiddels hebben we ca. 45 beoordelingen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,8. Een score om trots op te zijn, vind ik! Het leuke is ook dat steeds meer mensen ons weten te vinden via deze site.

Al met al heb ik het erg naar mijn zin bij Lorentzen. Ik hoop mijn opleiding met succes af te gaan ronden en volwaardig hypotheekadviseur te worden. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is een belangrijke stap en ik vind het geweldig om mensen daar zo goed mogelijk bij te kunnen helpen! De omstandigheden zijn op dit moment nog altijd ideaal om een hypotheek af te sluiten. Dat kan zowel om een nieuwe hypotheek voor jonge mensen en starters gaan als om het oversluiten of herstructureren van een bestaande hypotheek. Ook voor een second opinion kun je bij ons terecht. Goed om te weten; onze adviseurs zijn ook gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers.

Welkom in de Baronielaan!

Zo trots als een pauw. Dat zijn we op ons nieuwe stekkie aan de Baronielaan 23 in Breda. Na jaren ‘drie hoog corporate’ slaan we onze vleugels uit en zijn we geland in een statig en ruim herenhuis in het centrum van Breda. In ons nieuwe pand kunnen wij u nog meer van onszelf en onze dienstverlening laten zien. In alle rust en met een scherp oog voor uw wensen, gaan we graag voor u op zoek naar de allerbeste financiële oplossingen.

De opening van ons pand hebben we feestelijk gevierd op 23 juni jl. en op 7 en 8 juli jl. hebben we twee open dagen gehad. Als u niet in de gelegenheid was om hierbij te zijn, geven we u alsnog graag een rondleiding. Of kijk alvast even online mee.

Baronielaan-23

Dit is de voorzijde van ons pand aan de Baronielaan 23, in het centrum van Breda, tegenover de Heilig Hart Kerk. U kunt gratis parkeren voor de deur of achter het pand, op eigen terrein. Het pand is duurzaam en heeft een Energielabel A. Uniek voor oude panden als deze!

spreekkamer01

Middelste spreekkamer
Deze gebruiken we vaak als vergaderruimte om met elkaar dagelijks de lopende aanvragen en financiële vraagstukken door te nemen en de werkvoorraad te verdelen. De spreekkamers kunnen van elkaar gescheiden worden door lamellen en schuifdeuren. Op dit moment is het erg druk met nieuwe hypotheekaanvragen, dankzij de nog altijd historisch lage rente. Daarnaast zijn we volop aan het bekijken of we de maandelijkse hypotheeklasten van bestaande klanten kunnen verlagen.

plafond

Oude sfeer
Zoals u kunt zien, zijn er veel oorspronkelijke/oude elementen bewaard gebleven in ons pand. Hoge plafonds en ongelijke vloeren; echt een statig pand dus, dat veel sfeer uitademt.

spreekkamer02

Warm gevoel
Door met kleur en hout te werken, hebben we in de ruimtes een warm gevoel gecreëerd. Dat is prettig voor onszelf, maar we willen vooral dat ook klanten zich bij ons op hun gemak voelen. Alsof we bij ze thuis aan de eettafel zitten! Door onze huisstijlkleur groen toe te passen, is het in ieder geval duidelijk dat u bij Lorentzen bent. In iedere spreekkamer is deze kleur terug te vinden.

Wilt u met eigen ogen ons nieuwe pand komen bezichtigen? Laat het even weten en we plannen graag een rondleiding in! Uiteraard beantwoorden we desgewenst ook uw vragen van financiële aard!

Lorentzen gaat verhuizen

Vol trots kunnen we bekend maken dat wij per 1 mei de sleutel krijgen van een nieuw pand aan de Baronielaan 23 in Breda. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen en hopen wij u snel uit te kunnen nodigen in ons nieuwe kantoor.

Op de website van LUC Vastgoedadviseurs kunt u al een klein voorproefje vinden.

Boeteberekening door banken – nieuwe leidraad AFM

In diverse media wordt er deze dagen, naar aanleiding van een publicatie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), veel aandacht geschonken aan het berekenen van boeterente door banken. Banken berekenen vaak een boeterente als huizenbezitters hun hypotheek oversluiten of om andere redenen vervroegd aflossen. Hoe banken en hypotheekverstrekkers daarmee om moeten gaan is door de AFM op 20 maart jongstleden vastgelegd in een leidraad.

Kern van de zaak is dat de banken en hypotheekverstrekkers vast moeten gaan stellen of zij de richtlijnen vanaf 14 juli 2016 goed hebben gevolgd en indien dat niet het geval is moeten zij consumenten daarvoor financieel compenseren. Uitgangspunt daarbij is dat de AFM ervan uitgaat dat de aanbieders van hypotheken de vergoeding voor vervroegde aflossingen zo bepalen dat die niet hoger is dan hun financiële nadeel. Bovendien dient die berekening voldoende transparant te zijn. De wettelijke verplichting geldt per 14 juli 2016. En ondanks dat consumentenorganisaties graag zien dat ook eventueel voor die tijd geleden schades worden gecompenseerd is daar nog niks over bekend.

Banken en hypotheekverstrekkers gaan zelf per dossier beoordelen of de gemaakte berekeningen kloppen. Is dat niet het geval, en hebben ze teveel kosten gerekend, dan wordt het verschil terugbetaald. Hoeveel dat is hangt van diverse factoren af en het voert in dit kader veel te ver om daar in algemene zin op in te gaan.

Mocht u het idee hebben gedupeerd te zijn, dan adviseren wij u eerst de berekeningen van uw hypotheekverstrekker af te wachten. Velen daarvan (en dan met name de grote partijen) hebben reeds aangekondigd binnenkort herberekeningen te gaan maken en hun cliënten te informeren. Desalniettemin heeft dit een redelijk hoog ‘slager-keurt-zijn-eigen-vlees’ gehalte en kunnen wij ons voorstellen dat u één en ander objectief wilt laten beoordelen. Uiteraard doen wij dat graag voor u. Treft het u en ontvangt u binnenkort een berekening van uw hypotheekverstrekker, dan willen wij de uitkomst daarvan voor u graag toetsen aan de richtlijn. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om ook met andere vragen over hypotheken contact met ons op te nemen.

Even voorstellen, Nicole Lokers

Als nieuwe medewerker van Lorentzen stel ik me graag via deze blog aan u voor. Mijn naam is Nicole Lokers en ik ben alweer enkele maanden werkzaam als Intern Accountmanager Hypotheken bij Lorentzen. Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik afgestudeerd en daarna heb ik op de particuliere afdeling Verkoop en Service van de Rabobank gewerkt. Een leuke baan met veel klantencontact, maar ik wilde graag meer.

Toen ik samen met mijn vriend een huis wilde gaan kopen, zijn we in contact gekomen met Lorentzen. Mijn vriend is ondernemer en wij hadden gehoord dat Lorentzen is gespecialiseerd in bedrijfskredieten en hypotheken voor zelfstandigen. Het klikte tussen ons en naast een hypotheek heb ik er ook mijn huidige baan aan overgehouden.

Als intern accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten. Inmiddels richten we ons via hypotheekadviesvanlorentzen.newsoftdemo.info, advieskeuze.nl en een nieuwe Facebookpagina ook op particuliere klanten. Mijn oorspronkelijke marketingstudie komt hierbij goed van pas. Uit de genoemde kanalen komen natuurlijk veel nieuwe contacten. Ik beantwoord vragen van klanten, zorg dat ze optimaal voorbereid zijn op het adviesgesprek, ben de schakel tussen de klant en de geldverstrekker en ik houd de dossiers op orde. Een drukke, maar zeer leuke job!

Het is erg afwisselend om voor Lorentzen te werken. We hebben een krachtige propositie, zowel naar particuliere klanten als naar ondernemers. Voor particulieren onderscheiden we ons als onafhankelijk adviseur, die voor een redelijke prijs de perfecte hypotheek weet te vinden. Voor ondernemers in privé kunnen we veel betekenen door onze kennis en ervaring, maar zeker ook door ons brede netwerk. Waar banken afhaken, gaan wij graag nog een stapje verder en maken we regelmatig het onmogelijke toch mogelijk.

Gezien de aantrekkende economie en de aanhoudend lage hypotheekrente zijn de omstandigheden op dit moment ideaal om een hypotheek af te sluiten. Dat kan zowel om een nieuwe hypotheek voor jonge mensen en starters gaan als om het opnieuw afsluiten van een bestaande hypotheek. Ook voor een second opinion ben je bij ons aan het goede adres. Goed om te weten tot slot: als startend ondernemer kun je ook bij ons te recht, want tegenwoordig is één volledig boekjaar al voldoende om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Mooie ontwikkelingen kortom, die volop kansen bieden voor ons en onze klanten!

Kunt u profiteren van de huidige lage hypotheekrente?

Dagelijks ziet u in de krant, op tv en op internet dat de hypotheekrente historisch laag is. En met rentes vanaf circa 2,2% voor 10 jaar vast, kunnen wij dat bevestigen. Voor mensen die op het punt staan om de woningmarkt te betreden of een ander huis willen kopen, is dit natuurlijk goed nieuws. Maar ook als u al een hypotheek hebt en niet van plan bent om te verhuizen, kunt u profiteren.

Als u de voorwaarden van uw hypotheek erop naslaat, wordt duidelijk of u voordeel kunt behalen. Maar beter nog is het om ons naar uw specifieke situatie te laten kijken. Wij zijn 100% onafhankelijk, kijken verder dan uw bank en rekenen u graag voor wat u kunt gaan besparen.

Een hypotheek is heel persoonlijk natuurlijk. Factoren die meespelen, zijn onder meer de waarde van uw woning, uw inkomen, persoonlijke omstandigheden en niet te vergeten: uw wensen! Toch kunnen we er in algemene zin wel wat over zeggen. Zo kan rentemiddeling interessant zijn als uw huidige rente fors hoger is dan de actuele marktrente. Hoe werkt dat? U betaalt een boete aan de bank voor vervroegd aflossen deze boeterente wordt uitgesmeerd over meerdere jaren. Namelijk over de periode dat u uw rente opnieuw vast zet. Zo hoeft u niet in één keer een (groot) bedrag aan de bank te betalen en bent u per maand én over de gehele periode voordeliger uit.

Niet alle banken laten rentemiddeling toe. Het alternatief is om uw gehele hypotheek af te lossen en een nieuwe, voordeligere hypotheek af te sluiten. Zeker als uw huidige rentevaste periode binnenkort afloopt, bent u in veel gevallen voordeliger uit. Ook als de waarde van uw woning de afgelopen jaren gestegen is of als u heeft afgelost op uw schuld, kan het zinvol zijn om naar uw hypotheek te laten kijken. U kunt dan in aanmerking komen voor een rentekorting op uw huidige hypotheek. Tegenover een hypotheek staat vaak een aflossingsplan. Bijvoorbeeld via een spaar- of beleggingsconstructie. Past deze nog bij uw huidige situatie en wensen voor de toekomst? Betaalt u niet te veel kosten?

De komende maanden gaan wij ons intensief bezighouden met alles wat te maken heeft met hypotheken. Niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wij stellen geheel vrijblijvend voor u vast of er voordeel te behalen is met een nieuwe of aangepaste hypotheek. Goed om te weten: wij kennen de markt door en door en hebben veel expertise in huis. En als ondernemer bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in advies aan en begeleiding van ondernemers. Maak dus snel een afspraak en we vertellen u er alles over!