windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale
Bedrijfsovername

'De optimale financiering

begint met een goed gesprek.'

Gehele website zoeken
John Schouw
Directeur-eigenaar van Schouw Informatisering

“Een financiering tegen betere voorwaarden die onze onafhankelijkheid van de bank waarborgt.”

John Schouw is directeur-eigenaar van Schouw Informatisering, een specialist in het adviseren en automatiseren van bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Sinds 1998 is Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationale organisatie met 80 werknemers en 25 resellers in 15 landen. Deze groei is vooral te danken aan de focus op de voedingsmiddelenindustrie en een no-nonsense mentaliteit die ook kenmerkend is voor John Schouw. De groei van zijn onderneming kwam mede tot stand door verschillende overnames. Bij een van de meest recente overnames besloot John Schouw in zee te gaan met Lorentzen.

Betere condities

De vraag van John Schouw was helder: “Hoe kan ik de gewenste aandelentransactie zo optimaal mogelijk financieren?“ Om het antwoord op deze vraag te kunnen geven, heeft Lorentzen het voorstel van een externe overnamespecialist zorgvuldig bekekenen en beoordeeld. Daarbij werd vooral de rating van Schouw in het achterhoofd gehouden. John Schouw: “Wij werken veel voor gerenommeerde partijen in de voedingsbranche en die houden de solvabiliteit van leveranciers goed in de gaten. Lorentzen heeft de financieringsaanvraag op een andere wijze ingestoken waardoor wij tegen veel betere condities konden lenen en onze onafhankelijkheid van de bank is gewaarborgd.”

Lorentzen staat ondernemers terzijde bij de aan- of verkoop van bedrijven en adviseert zowel bij bedrijfsopvolging als overnames.

Lees hier meer

Graag maken we persoonlijk kennis met u om te bekijken of we ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Lees hier meer