Forbidden

Access Forbidden

Company Office Lorentzen

'De administratie altijd op orde,

zonder om te hoeven kijken.'

Gehele website zoeken
Gerrit Tempelman
Directeur/eigenaar twee Piet Zoomers-vestigingen

“Lorentzen is als geen ander in staat de zakelijke kant van mijn onderneming te vertalen naar mijn privésituatie.”

Gerrit Tempelman is directeur/eigenaar van twee Piet Zoomers-vestigingen in Enschede. De detailhandelszaken in dames- en herenkleding lopen goed en de heer Tempelman steekt veel tijd in zijn onderneming. In 2002 leerde hij Lorentzen kennen. De zaak was toen net fors verbouwd en de kosten voor de verbouwing waren behoorlijk uit de hand gelopen. Ook stond hij op het punt van verhuizen omdat hij dichter bij de zaak wilde wonen. Al met al een situatie waarmee de bank niet echt blij was. De heer Tempelman: “Een eerste gesprek met Lorentzen opende toen mijn ogen. Ze wonnen mijn vertrouwen en maakten dat waar door mijn geplande verhuizing mogelijk te maken en de bedrijfsfinanciering op orde te brengen.”

Creatieve oplossingen

“Lorentzen komt altijd met creatieve oplossingen. Nog altijd staan ze mij terzijde bij alle denkbare financiële zaken, zowel privé als zakelijk. Daarnaast word ik geattendeerd op financiële ontwikkelingen die voor mij van belang kunnen zijn. Wat ik heel bijzonder vind is dat Lorentzen altijd in staat is de zakelijke kant optimaal te vertalen naar mijn privésituatie. Daarin zijn ze echt onderscheidend. Verder vind ik het heel prettig dat ze anders kunnen en durven te kijken naar financiële uitdagingen. Hun creatieve oplossingen geven mij het gevoel dat ik niet afhankelijk ben van de bank. Tot slot spreekt de persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers van Lorentzen mij erg aan.”

Vermogende families in binnen- en buitenland maken nogal eens gebruik van een Family Office. Op basis van dit model heeft Lorentzen voor ondernemers de dienst Company Office in het leven geroepen.

Lees hier meer

Graag maken we persoonlijk kennis met u om te bekijken of we ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Lees hier meer