Forbidden

Access Forbidden

Financiële Planning Lorentzen

'Lorentzen neemt de tijd

voor een doordachte oplossing.'

Gehele website zoeken
Ron Graumans
Eigenaar RCA Sales

“Financiële zaken vragen om vertrouwen, de ondernemers van Lorentzen maken het vertrouwen waar!”

Ron is ondernemer in hart en nieren. Sinds 1992 werkte hij aan het succes van zijn telecommunicatiebedrijf Finntax in Raamsdonksveer. In 2007 werd zijn bedrijf overgenomen. Ron bleef conform de afspraak nog een tijdje verbonden aan de onderneming, maar nam in december 2008 definitief afscheid. Diverse adviseurs, banken en vermogensbeheerders dienden zich aan met de wildste plannen voor Rons financiële toekomst.

Rust

Lorentzen adviseerde Ron om even de tijd nemen en te kiezen voor een veilige spaarrekening. Er waren immers nog heel veel onzekerheden. Na een jaar - de financiële crisis was een feit - bleek het positieve rendement in schril contrast te staan met de negatieve performance van alle ontvangen ’maatwerk’ voorstellen. In dat jaar componeerde Lorentzen een plan dat de financiële onafhankelijkheid van Ron veiligstelde. Een beperkt deel van zijn vermogen werd stapsgewijs verdeeld over verschillende beleggingscategorieën om de kans op een hoger rendement mogelijk te maken. “Een oplossing waar ik me erg goed bij voel,” aldus Ron Graumans.

Onder Financiële planning verstaan wij kortgezegd het nauwkeurig in kaart brengen van wat u nu bezit, wat u straks wilt kunnen doen en wat er minimaal voor nodig is om dat te kunnen realiseren.

Lees hier meer

Graag maken we persoonlijk kennis met u om te bekijken of we ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Lees hier meer