Forbidden

Access Forbidden

Krediet & Hypotheken bij Lorentzen

WIj zorgen dat uw bedrijf

niet onder water komt te staan.

Gehele website zoeken

Banken zijn nog altijd terughoudend als het gaat om het verstrekken van (zakelijk) krediet. Een minutieuze voorbereiding van uw financieringsvraagstuk is essentieel om de kans op succes te verhogen. Lorentzen is als geen ander in staat u hierbij te helpen. Door onze jarenlange ervaring in de bankwereld weten wij waar de valkuilen en kansen liggen.

“De tijd dat uw huisbankier in al uw financiële behoeften voorziet is voorbij.”

Overigens begint ons advies nooit bij het beoordelen van uw aanvraag. Liever zetten we eerst een stapje terug om er vervolgens twee vooruit te kunnen doen.

Out-of-the-box

De initiële vraag die wij u stellen is altijd: wat is het feitelijke doel van uw financieringsbehoefte en hoe komt u daar op een zo aantrekkelijk mogelijke manier? Door niet alleen naar de financiële onderbouwing van uw aanvraag te kijken maar dieper te graven, komen we regelmatig tot andere, out-of-the-box oplossingen. Het voordeel hiervan is dat u loskomt van tijdrovende procedures, ingewikkelde rapportages en andere voorwaarden die de bank stelt.

Goed ingevoerd

Omdat wij ons eerst verdiepen in uw situatie en vaak met andere of aanvullende oplossingen komen, kunnen we uw aanvraag anders insteken. Op een manier die door de bank gemakkelijk en vlot te vertalen is. Zoals gezegd zijn wij goed ingevoerd in het actuele bankenbeleid en weten we welke aanvragen bij welke banken de meeste kans maken. Maar ook als wij andere mogelijkheden zien, delen we dat met u. Dat is uw voordeel van een objectieve en onafhankelijke adviseur.

Kijk voor meer informatie ook op www.hypotheekadviesvanlorentzen.nl

Carlo van Hoorn: “Het kennisniveau is hoog bij Lorentzen en daardoor zijn ze als geen ander in staat een aanvraag inhoudelijk te beoordelen.”

Lees hier meer

Graag maken we persoonlijk kennis met u om te bekijken of we ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Lees hier meer