windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale

Voor ons is het verleden

de basis voor de toekomst.

Gehele website zoeken

Lorentzen is in 2001 opgericht door Jan Hissink. Met 25 jaar Rabobank-ervaring in financiële planning en zakelijke kredietverlening wilde hij vorm gaan geven aan zijn eigen visie op financiële dienstverlening, die hij vanuit de bank niet kon bieden. Het bleek een succesvolle keuze.

“Jan Hissink, Christ van de Lindeloof en Jurgen van Boxtel vormen samen de basis van Lorentzen.”

Na een gestage groei doorgemaakt te hebben met Lorentzen ontmoette Jan in 2007 Christ van de Lindeloof. Christ had enkele maanden daarvoor zijn baan als private banker bij Staalbankiers opgezegd omdat hij was uitgekeken op de traditionele bankensector en zijn visie wilde verbreden. Er was direct een klik en hetzelfde jaar nog werd Christ partner bij Lorentzen. Zijn aanvankelijke focus op financiële planning verschoof in de loop der jaren steeds meer naar zakelijke kredietverlening en vastgoedfinancieringen.

Het Lorentzen-team werd in 2009 uitgebreid met de toetreding van Jurgen van Boxtel. Hij was toen een kleine 20 jaar lang werkzaam geweest in diverse functies binnen de Rabo-organisatie, waarvan de laatste 10 jaar in zakelijke kredietverlening.

Met zijn drieën vormen Jan, Christ en Jurgen nu de basis van Lorentzen.

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst.

Lees hier meer

Het is nu de tijd van gespecialiseerde en onafhankelijke financiële specialisten die u vooruit kunnen helpen.

Lees hier meer