windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale

De mensen achter Lorentzen.

Dat zijn wij.

Gehele website zoeken

Het bedenken van en zorgen voor financiële oplossingen is mensen- werk. Het gaat er daarbij in eerste instantie vanzelfsprekend om wat je kunt. Maar ook de factor ‘wie je kent’ speelt mee. De tijd van huisbankiers die alle facetten van het financiële spectrum aan hun klanten leveren is immers voorbij. Definitief in de visie van Lorentzen. Het is nu de tijd van gespecialiseerde en onafhankelijke financiële specialisten die u vooruit kunnen helpen.

“Wij maken graag kennis met u. Wilt u ons alvast beter leren kennen?”

Op de bovenstaande foto van links naar rechts:

Jan Hissink

Getrouwd met onderneemster Matilde. Samen hebben ze een dochter. Woonachtig in Emst (Gelderland). Geniet in zijn vrije tijd volop van zijn kleinzoon en van het buitenleven. Is dan ook een liefhebber van tuinieren.

Christ van de Lindeloof MFP

Getrouwd met onderneemster Annemarie met wie hij 2 kinderen heeft. Hobby’s zijn wielrennen, jachthonden en de sporten van zijn kinderen: voetballen en paardensport. Is een liefhebber van koken, lekker eten en een goed glas wijn. Woonachtig in het Brabantse Bosschenhoofd.

drs. Jurgen van Boxtel

Getrouwd met Floor en woonachtig in Bavel, onder de rook van Breda. Samen hebben ze 3 zonen. Jurgen is veel en graag gezien in het lokale verenigingsleven en hij is penningmeester van Stichting Hockeyclub Zwart-Wit. Houdt van hockey, reizen en lezen. Een Bourgondiër in hart en nieren.

Wieteke Tempelaars

Wieteke woont samen met haar man en drie kinderen net over de grens in België. Haar werkzaamheden bestaan vooral uit het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van documenten, het maken van afspraken met klanten en het onderhouden van contacten met geldverstrekkers.

Sandra Groenendal

Sandra Groenendal is woonachtig in Zevenbergen. Naast haar baan bij Lorentzen is Sandra vooral moeder van twee lieve kinderen en speelt zij bugel bij twee orkesten. Sandra ondersteunt de hypotheekadviseurs van Lorentzen op verschillende vlakken.

Vertrouwen is een van de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening. Daar kun je heel veel over vertellen, maar feitelijk moet je het gewoon verdienen.

Lees hier meer

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst.

Lees hier meer