Forbidden

Access Forbidden

De werkwijze van Lorentzen

Mensen kennen is mooi,

mensen ontmoeten fantastisch.

Gehele website zoeken

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst. Vanuit die gedachte werken we al vele jaren voor een hechte groep trouwe klanten.

“Voor veel klanten werken we al jaren. Maar nieuwe mensen leren we nog steeds graag kennen.”

Zij zijn tevreden, dus dan zijn wij het ook. En het mooie is dat onze klanten regelmatig ook onze ambassadeurs zijn. Zij brengen ons regelmatig in contact met hun relaties. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons klantenbestand is uitgebreid tot ver buiten de grenzen van West-Brabant en Oost-Nederland; onze uitvalsbases van oudsher. Inmiddels is Lorentzen actief door heel Nederland en in de grenstreek. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn we actief voor particuliere klanten, veelal DGA’s.

Persoonlijke dienstverlening op hoog niveau

De waarde van een goed netwerk is u vast bekend. Toch maken we ook via andere wegen kennis met nieuwe relaties. Via deze website bijvoorbeeld. Spreekt onze visie u aan, dan maken we graag persoonlijk kennis met u. Wij komen graag een keer bij u langs om van gedachten te wisselen. Geheel vrijblijvend uiteraard. Goed om te weten: Lorentzen is 100 procent objectief en onafhankelijk. U hebt bij ons te maken met echte professionals die over tientallen jaren (bancaire) ervaring beschikken. Persoonlijke dienstverlening op hoog niveau, korte communicatielijnen en toegang tot een waardevol netwerk is wat Lorentzen u kan bieden.

Vertrouwen is een van de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening. Daar kun je heel veel over vertellen, maar feitelijk moet je het gewoon verdienen.

Lees hier meer

Het is nu de tijd van gespecialiseerde en onafhankelijke financiële specialisten die u vooruit kunnen helpen.

Lees hier meer