windowsactive.net cheap Windows 10 PRO key Buy Office Professional Plus 2016 Key http://www.canadagoosestore.be/ canada goose outlet parajumpers sale
De kennis van Lorentzen

Het gevoel moet goed zijn.

De papieren bevestigen dat.

Gehele website zoeken

Vertrouwen is een van de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening. Daar kun je heel veel over vertellen, maar feitelijk moet je het gewoon verdienen. We kunnen u in ieder geval vertellen dat we al jaren succesvol zijn.

“U wilt de zekerheid van een betrouwbare partner die u echt verder kan helpen.”

Ondanks –of misschien wel mede dankzij– de nieuwe economische werkelijkheid is ons bedrijf kerngezond. Wij beschikken over een zeer loyale klantenkring. Dat beschouwen we als onze belangrijkste proeve van bekwaamheid. De partners van Lorentzen zijn goed opgeleid, houden zorgvuldig hun vakgebied bij en beschikken over diverse kwalificaties en certificeringen.

FFP-gecertificeerd

Gecertificeerd financieel planners met het FFP-Keurmerk onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring.

Master of Financial Planning (MFP)

Complexe financiële planningsvraagstukken zijn het dagelijkse werkterrein voor MFP’ers. Zij bieden u advies op het allerhoogste niveau.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB)

Specialisten op het gebied van bedrijfsovername en opvolging. Adviseurs die begrijpen wat er komt kijken bij een bedrijfsovername.

Vergunningen AFM

Uiteraard beschikt Lorentzen over alle benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten.

Dienstverleningsdocumenten

Hieronder kunt u onze dienstverleningsdocumenten downloaden:
Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
Dienstverleningsdocument Risico’s Afdekken
Dienstverleningsdocument Vermogen Opbouwen

Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst.

Lees hier meer

Het is nu de tijd van gespecialiseerde en onafhankelijke financiële specialisten die u vooruit kunnen helpen.

Lees hier meer